Klämdag är festdag

De av oss som tycker att man kan fest och ha kul även fast Jesus for till himlen igår för 2000 år sedan kunde dra nytta av ett strålande sommarväder som gjorde sitt bästa för att höja stämningen! Idag har de flesta i vårt avlånga land klämdag, så antagligen fortsätter festen för många av er också skulle jag tro...

När det kommer till företagsfester så bjuder den här veckan faktiskt på en del stilltje, med klämdagarna som de är så är det helt enkelt inte så bra tajming att köra igång en firmafest med dunder och brak! Däremot råkar vi veta att nästa vecka är rejält fullbokad på de flesta ställen, så det lär smälla rejält i Stockholm (av champagnekorkar förstås, inget annat) om vi ska tro ryktena!

Annars är det förstås mest sommarfester som gäller nu när personal och anställda ska ut på strövis semester, och snart kommer hösten med allt vad det innebär i kick off-väg. Vi ser på framtiden med tillförsikt och kommer att driva den här bloggen för att tipsa er om de bästa företagsfesterna, men också om de bästa knepen för en lyckad tillställning såväl som vad som är viktigt att tänka på när man ska ge sig på att anordna och boka firmafest i Stockholm.

Trevlig helg kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0